Ja ha acabat l’III Sang Valentí Diocesa i de nou els resultats obtinguts han sigut espectaculars!!!

Després de diverses setmanes en les quals hem realitzat disseccions, repartit cors pel barri, preparat cartelleria i decoració, visitat @radioalcoi i compartit moments amb els altres 3 col·legis Diocesans, ahir vam poder realitzar la celebració de la Donació en el nostre col·legi.

Ens agradaria agrair a la nostra comunitat educativa la seua disponibilitat i solidaritat, als nostres col·les germans @santana, @santroc, @sanvicentdepaul i @fundaciónriberabanyeres per acompanyar-nos en aquest emotiu camí, al centre de transfusions per la seua professionalitat i bon fer, al @Ajuntamentdalcoi per la seua inestimable col·laboració, als nostres patrocinadors @serunion i @mercatZN, a @colegiosdiocesanosvalencia per creure en aquest projecte i fer-lo tan seu com nostre, al @capitàAlcodiano per acompanyar-nos al costat dels seus cavallers ajudant a salvar vides, i finalment i més important, al nostre alumnat pel seu esforç, treball, difusió i ganes que aquest bonic projecte cresca cada any.
Ja estem desitjant que arribe l’IV SangValentí Diocesa.

Vos esperem!