El nou 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝟐𝟑-𝟐𝟒 𝐡𝐚 𝐚𝐫𝐫𝐢𝐛𝐚𝐭! 👏🏼🎉🎊
Quina alegria tenir-vos de tornada i poder donar la benvinguda també al nostre nou alumnat que es suma i ajuda a créixer la nostra 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚❤𝐀𝐫𝐧𝐚𝐮𝐝𝐚! Esperem que estigueu tan emocionats com nosaltres🥳. El nostre 🅔🅠🅤🅘🅟 🅓🅞🅒🅔🅝🅣 està ple d’𝐢𝐥·𝐥𝐮𝐬𝐢𝐨́ 𝐢 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚 per a embarcar-nos en 𝐚𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐝’𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐠𝐞 𝐣𝐮𝐧𝐭𝐬.👩🏼‍🏫👨🏽‍🏫
Estem preparats per a 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨𝐫𝐚𝐫, 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐛𝐫𝐢𝐫 i 𝐜𝐫𝐞́𝐢𝐱𝐞𝐫 a través de 𝒏𝒐𝒗𝒆𝒔 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆̀𝒏𝒄𝒊𝒆𝒔. Les nostres 🅐🅤🅛🅔🅢 estan esperant ser omplertes amb 𝐫𝐢𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬😆, 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐮𝐧𝐭𝐞𝐬 𝐜𝐮𝐫𝐢𝐨𝐬𝐞𝐬⁉️ i 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐬❤. Volem que, tant el nostre alumnat com vosaltres les famílies, 𝒗𝒐𝒔 𝒔𝒆𝒏𝒕𝒊𝒖 𝒄𝒐𝒎 𝒂 𝒄𝒂𝒔𝒂🏡 mentre treballem junts per a aconseguir metes increïbles.
𝐋𝐚 𝐜𝐨𝐥·𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢́𝐥𝐢𝐚 𝐢 𝐞𝐬𝐜𝐨𝐥𝐚 𝐞́𝐬 𝐜𝐥𝐚𝐮 𝐩𝐞𝐫 𝐚 𝐥’𝐞̀𝐱𝐢𝐭🏅, per la qual cosa vos animem a participar activament en aquest 𝐯𝐢𝐚𝐭𝐠𝐞 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐮🚀. Estem ací per a donar-vos suport en cada pas del camí i crear un entorn en el qual cadascun puga 🅑🅡🅘🅛🅛🅐🅡✨.
Llestos per a fer d’enguany un 𝐜𝐚𝐩𝐢́𝐭𝐨𝐥 𝐢𝐧𝐨𝐛𝐥𝐢𝐝𝐚𝐛𝐥𝐞! 🅑🅔🅝🅥🅘🅝🅖🅤🅣🅢 de nou i mirant endavant cap a un 𝐚𝐧𝐲 𝐟𝐚𝐧𝐭𝐚̀𝐬𝐭𝐢𝐜!👏🏼🥰