Bona vesprada:

Us informem d’una activitat que farem al CCJ, dirigida a tots els pares interessats a conéixer els perills i les mesures de protecció dels seus fills davant l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials.

La xerrada serà impartida per un agent de la Policia Local d’Alcoi i un pèrit judicial, president de l’Associació Nacional per a la Defensa de
Consumidors i Usuaris de les TIC’s: tractarà sobre els perills als quals estan exposats els joves, les seues responsabilitats penals i fins i tot les responsabilitats dels pares davant un ús inadequat per parts dels menors. Per altra banda, s’explicaran les mesures de protecció que existeixen.

Es una activitat totalment gratuïta, destinada a pares però oberta a totes les persones interessades (també podeu vindre acompanyats dels vostres fills).

Será el dimecres 6 d’abril a les 19:30 hores al CCJ.


Buenas tardes:

Os informamos de una actividad que haremos en el CCJ, dirigida a todos los padres interesados en conocer los peligros y las medidas de protección de sus hijos ante el uso de las nuevas tecnologías y las redes sociales.

La charla será impartida por un agente de la Policía Local de Alcoi y un perito judicial, presidente de la Asociación Nacional para la Defensa de Consumidores
y Usuarios de las TIC’s: tratará sobre los peligros a los cuales están expuestos los jóvenes, sus responsabilidades penales e incluso las responsabilidades de los padres ante un uso inadecuado por partes de los menores. Por otro lado, se explicarán las medidas de protección que existen.

Se una actividad totalmente gratuita, destinada a padres pero abierta a todas las personas interesadas (también podéis venir acompañados de vuestros hijos).

Será el miércoles 6 de abril a las 19:30 horas en el CCJ.