Avui dimarts hem continuat amb els tallers de sensibilització. Júlia i Carolina d’Intered ens han transmès no sols dades sinó emocions que ens han obert moltes reflexions. Els donem les gràcies  per haver-ho compartit amb nosaltres.

A les 09:00 hem aprofitat les sessions de tutoria per als agermanaments. Els nostres alumnes més majors han anat a la classe dels seus germans menuts per a preparar la marxa per la Pau d’aquest any. Junts han fet instruments reciclats amb botelles de plàstic buides reomplertes amb llentilles, arròs i papers de colores. El proper divendres demanarem la Pau tots junts amb gran soroll!!!

Si feu una ullada a les fotos comprovareu que l’experiència ha estat meravellosa.

Ah!! I recordeu que demà tenim el nostre tradicional esmorzar solidari. No oblideu portar coques!!

tiff infomation

IMG_2782

tiff infomation

tiff infomation