Avui dijous, quart dia de la nostra setmana solidària, hem passat una vesprada magnífica. Al col·legi, sempre obert a les famílies, hem compartit moltes activitats.
Després de les classes hem berenat al pati d’escola delicioses coques casolanes dolces i salades. Els alumnes voluntaris de 4t d’ESO s’han encarregat de tot, preparant i atenent als xiquets i a les seves famílies.
Al mateix temps hem gaudit al racó de l’Itinerari Solidari. No sabeu què és? Doncs un xicotet circuit que arriba fins a una imatge de terra desforestada i seca. Els participants recorren el camí assenyalat i deixen allà un trosset d’un paisatge ben verd i frondós com a gest simbòlic.
Una miqueta després el gran moment de la Rifa Solidària amb els objectes donats per diferents comerços d’Alcoi als quals donem les gràcies per la seva col·laboració desinteressada amb la setmana solidària. Quin munt de coses interessants!! I quins nervis tenien alguns!!!!
I finalment hem assistit a la segona edició del Show Artistes Solidaris. Enguany ha tingut lloc al local dels Juniors Endavant que ens han ajudat moltíssim decorant l’escenari amb motius naturals ja que la nostra setmana solidària està dedicada a la natura, el medi ambient. Fins i tot hi havia un arbre!! Fixeu-vos en les fotos i veureu quina passada.
35 alumnes voluntaris de diferents cursos i etapes de la nostra escola han posat les seves habilitats al servei d’aquest projecte. Uns han tocat instruments (flauta, violí, saxo, trompeta, guitarra). Altres han recitat poesia. Alguns alumnes ens han cantat deixant-nos amb la boca oberta. També hem gaudits amb diferents balls de molts estils. I hem vist des d’un número de Karate fins una demostració de cubs de Rubik. Per tenir, hem tingut també un monòleg!!
Moltes GRÀCIES a totes i tots per la vostra actitud i disponibilitat.
AIXÒ SÍ ÉS SOLIDARITAT!!!
I demà no oblideu que tenim la nostra marxa per la Pau. Anirem agermanats cap a l’amfiteatre de la zona nord i participarem amb els altres col·legis del barri a l’acte conjunt per la Pau.

04

02

03

Geniosdelcuho.jpg

20160128_184830