Per al nostre col·legi aquesta setmana és molt especial ja que a més de detectar necessitats volem també mobilitzar-nos i ser agents transformadors. Hem preparat nombroses activitats que compaginarem amb les nostres classes al llarg d’aquestos cinc dies.

Avui dilluns hem començat amb els tallers de sensibilització. Enguany contem amb la presència de dues representants d’Intered, ONG que treballa per l’educació, el desenvolupament i la ciutadania global. Júlia ve de Bolívia i Carolina ve de Colòmbia. A més hem aprofitat la seva visita per a signar el nou conveni de col·laboració.

Per altra banda hem deixat en cada classe un plançó com a símbol de la natura que ens envolta i que el proper divendres plantarem al nostre hortet de l’escola.

Us deixem un parell d’imatges per a que participeu de la nostra experiència.

tiff infomation

tiff infomation

tiff infomation

tiff infomation

tiff infomation

tiff infomation

FOTO 7

Ja us anem contant al llarg de la setmana.

Per cert! Us presentem els objectes que rifarem el proper dijous. No oblideu participar!!!

FOTO RIFA