Tres joves de l’Arnauda acrediten una mitjana de 10 a les notes de Primària

Antonio Múñoz, Paula Colomina i Arnau Santamaria tenen entre 12 i 13 anys i cursen 1er de Secundària al Col·legi “José Arnauda” d’Alcoi. Tres joves talents que han acreditat un 10 al llarg de la seua etapa de Primària en aquest centre escolar de la Zona Nord. És per això que, ahir dimarts, a l’Auditori de la Diputació Provincial a la ciutat d’Alacant, van rebre un diploma on es feia constar el reconeixement i el suport de les autoritats educatives autonòmiques al seu esforç i el seu brillant expedient.

Prop de 468 d’escolars, provinents de tota la provincia d’Alacant, acompanyats per familiars i representants dels diferents centres educatius, van pendre part d’una cerimònia senzilla, en la qual les autoritats presents van fer entrega del diploma acreditatiu, tot nomenant un per un tots els xiquets premiats.

A més dels representants de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, dels membres de la Diputació Provincial d’Alacant i del regidor d’Educació de la ciutat d’Alacant, entre els presents hi eren l’Alcalde de Cocentaina, sr. Briet, i l’alcalde d’Alcoi, sr. Francés, acompanyats del regidor d’Educació d’Alcoi, sr. Gomicia. Els alumnes van estar arropats per les seues famílies respectives i per la directora del centre, Na Maria José Iborra, que va destacar la bona trajectòria dels tres joves i la gran tasca del mestres del centre, un premi en sí mateix que dóna fe de la qualitat educativa del col·legi que la Institució Teresiana te a Alcoi.

P1130143 P1130149 P1130151