Desde el ayuntamiento de Alcoy nos pasan la siguiente información:

“El curs ja ha començat i, per tant, el projecte “Fem Família” continua… i amb moltíssima força!! Aquest any el projecte està replet de noves idees, i què millor que comunicar-vos-les?

Des de la Regidoria d’Educació volem donar a conèixer a tots els centres educatius, AMPES i pares i mares tota la informació al respecte, per això ens agradaria que ens reunírem el divendres, dia 17 d’octubre a les 18:30h. a l’espai Àgora (Plaça Ramón i Cajal, 1) per informar-vos d’aquestes novetats i posar-vos al dia de les dates de totes les ponències i tallers que es realitzaran.

També, tindrem l’honor de comptar amb la participació d’alguns dels ponents que treballaran amb “FEM FAMÍLIA” al llarg d’aquest curs. Ells mateixos seran els encarregats de presentar personalment un resum del que realitzaran a la seua xarrada!

A aquesta reunió podrà assistir qui ho desitge (pares i mares, qualsevol persona relacionada amb els centres educatius, etc.), ja que l’entrada és lliure.
A més, tot aquell pare o mare que vaja a la reunió podrà anar acompanyat dels seus fills/filles, siguen de l’edat que siguen, ja que comptarem amb l’ajuda d’animadores socioculturals per a que els més xicotets també tinguen una estona divertida mentres els pares s’informen sobre aquest interessant projecte.

Us agrairíem que confirmàreu la vostra assistència, no sols la de pares i mares i els respectius fills/filles, sino també de tota aquella persona que estiga interessada.
Podeu fer la vostra confirmació reenviant aquest correu o enviant-la a alcoifemfamilia@gmail.com

RECORDEU: Ens veem aquest divendres, dia 17 d’octubre a les 18:30h. a l’espai Àgora (Plaça Ramón i Cajal, 1)

Esperem la vostra participació i moltes gràcies!”