“ARNAUDA: UN COLE DE CONTE”

Sin título-1

INFANTIL:

Infantil: Mirant al cel, al 2n estel a la dreta trobem “El Pais de Mai més”. Allí Peter Pan i Campaneta faran somniar a Wendy i John amb els xiquets perduts, els pirates i el capità Garfi.

PRIMÀRIA

Primer cicle: El primer cicle us vol ensenyar un fantàstic món. Vingueu amics i deixeu el vostre cor somiar. Nosaltres us podem mostrar coses meravelloses. Vingeu i deixeu-vos dur a UN MÓN IDEAL! Segon cicle: No passegeu sols pel bosc. Molts misteris s’hi amaguen. Mireu sinó a la Caputxeta, que a soles i feliç caminava, amb el llop es va trobar i la cosa quasi mal acaba. Tercer cicle: ¡Aaaah! ¡Hi ha una plaga de ratolins a la pista del col·legi! Encara sort que els alumnes de tercer cicle han trobat una solució molt intel·ligent: cridar al Flautista d’Hamelín. Ell, segur que s’ endurà als ratolins i permetrà que la resta de cursos puga continuar amb les seues representacions.

SECUNDÀRIA

1r. ESO: El canvi a l’etapa ESO  implica que els nostres alumnes comencen a pensar més en com són, com es troben, les seues relacions amb els altres… i tot açò és el que li va passar a la protagonista del nostre conte “La Rateta Presumida”. 2n. ESO: Des del llunyà Orient Ali Baba i els seus 40 lladres ens visitaran acompanyats amb un nodrit grup d’exòtiques ballarines. 3n ESO: Molts contes acaben amb els protagonistes ballant, però, s’heu preguntat alguna vegada qui balla millor? Serà Blancaneus?, Serà la Sireneta? O “La Bella Dorment”? 4t.ESO: Els alumnes de 4t d’ESO us conviden a gaudir amb la seva actuació, on representaran les diferents etapes viscudes al col·legi. Esperem que siga un acomiadament molt especial. Adéu i fins sempre!!

Al finalitzar la Festa es podrà visitar l’exposició.

Sopar i revetlla.