L’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV organitzen una conferència: “Els joves en la nova era digital. ¿Tot sota control?”.

 

Està adreçada a educadors, pares i mares, i també als adolescents. Pel seu interés, és molt important que feu arribar aquesta informació a tots els pares i mares del vostre centre.


Aquesta conferència es realitzarà a l’Àgora el pròxim divendres, dia 21 de març, a les 18 hores. La conferència és oberta, però s’ha obert una inscripció perquè quedarà limitada a l’aforament de l’Àgora, de 300 persones. Tota la informació i inscripcions a protect-it.es.


També podeu trobar informació sobre la conferència a Facebook: 
 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=260157050828326&id=584242101601978

Es tracta d’una xarrada informativa en la qual es tractaran tots els perills de les noves tecnologies, d’Internet i de les xarxes socials. També es tractarà l’assetjament a les xarxes, el ‘ciberbullying’, el ‘sexting’ i altres casos concrets relacionats amb els perills que representa l’accés dels més joves a les xarxes.

 

Aquesta iniciativa naix després d’observar la inquietud que generen els perills de les xarxes entre molts pares de xiquets i adolescents, un tema sobre el qual existeix un desconeixement generalitzat i per això es vol oferir informació pràctica i contrastada. Tal com comenta el professor Luis Samblás, davant d’aquests casos no es pot lluitar tallant la connexió a internet o confiscant el mòbil als adolescents, sinó que l’única forma possible d’actuar és “el coneixement digital i la informació, que tant els pares com els mateixos joves sàpien què pot passar si es facilita massa informació personal a les xarxes, perquè tot allò que es puja a Internet, es queda ja per sempre a la xarxa”.