alt  
XXIII Olimpiada Matemàtica Alacant

Des de fa uns anys els nostres alumnes participen en activitats escolars fora de l’aula que suposa un esforç  addicional però al mateix temps una recompensa personal per viure experiències noves.

Això és el que es ha passat a un grapat d’alumnes voluntaris de primària i secundària que han participat en la XXIII Olimpiada Matemàtica d’Alacant Al-khwarizmi. El Departament de Matemàtiques del Centre ha col·laborat amb estos alumnes que a  més de preparar les seues classes han viscut les matemàtiques des d’una perspectiva diferent. També cal donar les gràcies als pares que han demostrat ser els primers interessats en portar endavant estes experiències.

Enguany hem tingut la sort de que els alumnes del nostre Centre de 6é de primària, Lluis Bernat i Adrián Morente han passat la primera de les proves i intentaran estar a la fase autòmica després de la propera prova del 19 de maig en la Universitat d’Alacant.