39 Festa de Primavera. Col·legi José Arnauda.
 alt
 Carmen Serrano 4º B
Cartell Guanyador 39 Festa


PROGRAMA D’ACTES

Dilluns, 28 de Maig

09:15 h.: Eucaristia (al Col·legi)

Al finalitzar aquesta: Presentació del Cartell de la 39a Festa de la Primavera. Veure fotos

 Dimecres 30 de Maig

18:00 h.: Concert del Cor del Col·legi José Arnauda

(Saló d’actes de Júniors)

 Dijous 31 de Maig

17:30 h.: Concert del grup de Guitarra del Col·legi José Arnauda

(Saló d’actes de Júniors)

 Divendres, 1 de Juny

18:30 h.: Festa d’extraescolars amb les actuacions del grup de Ball i Gimnàstica Rítmica  (Pati del Col·legi)

 Al finalitzar la Festa d’Extraescolars es podrà visitar l’exposició.

 Dissabte, 2 de Juny

09:00 h.: Preparació, enramada i esmorzar

 18:30 h.: Gran Festa

 L’accés a la Festa de la Primavera serà per la porta de la pista (C/ J. Roig) i per la porta de Primària (C/ P. Poveda) a partir de las 18:00 h.

A continuació breu resenya sobre Gran festa

Còmics

INFANTIL:

2 i 3 anys: Fins a les terres d’Egipte arriben Asterix i Obelix allí queden bocabadats al veure a Cleopatra ballar.

 4 anys: Popeye i  Olivia s´han casat i a Salvador de Bahía han anat.

 5 anys:  Superman i la dona Meravella:  “La justicia, la força i la bona energia del nostres superherois ens fara  somniar i volar  junts  al món de la fantasia”

 PRIMÀRIA

Primer Cicle: Buscant entre mamuts i dinosaures, entre pedres i coves cavernícoles, trobem els Picapedra ballant un bon Rock and Roll a la Festa de la Primavera.

 Segon Cicle: Sabeu que uns lladres s’han escapat de la presó? Sí, sí: són els germans Dalton! Però no tingueu por, Lucky Luke els atraparà!

 Tercer Cicle: Arriben els barrufets i les barrufetes disposats a barrufar amb tots vosaltres! Per això, us proposen que barrufeu i barrufeu amb ells. Què no enteneu res? Doncs barrufeu la nostra actuació atentament.

 SECUNDÀRIA

 1r ESO: Els inquiets i sempre enjogassats Zipi i Zape continuen fent-ne de les seues: no aproven ni un examen, no atenen en classe, no deixen als seus companys jugar ni fer esport…Què podríem fer? Tal volta Don Pantuflo i Donya Jaimita ho puguen solucionar…

 2n ESO: 13 Rue del Percebe. Qui viu ací? Vaja comunitat de veïns!!! I és que hi ha de tot: un grupet de iaies molt especials, una família un tant peculiar, uns quants científics bojos, també hi ha lladres de professió, morosos de vocació perseguits per cobradors del frac…i tot açò presentat per dos personatges….diversió assegurada.

 3r ESO: Quan el nen va nàixer, com tot Espartà va ser examinat i quan va poder mantenir-se en peus va ser batejat en el noble art del combat. Li van ensenyar a no retirar-se mai, a no rendir-se mai, al fet que estar al servei d’Esparta era la major glòria que podia aconseguir en vida. “Espartans!! Quin és el vostre ofici? AUU AUU AUU!!”

 4t ESO: Sabem que els superherois són persones normals. El que no esperàvem era que els alumnes de 4t d’ESO foren tota una col·lecció de superherois i supervilans disposats a demostrar els seus poders.

Encara que havent-los conegut durant tant de temps, ben bé ho devíem haver sospitat d’alguns …