CÈLIA PONS A LA RUTA QUETZAL

 Cèlia Pons, alumna de 4t d’ESO, ha estat seleccionada per a participar en la “ruta Quetzal 2010”. Per aconseguir tan important guardó, va haver de passar una doble selecció, on va demostrar les seues qualitats novel·lístiques amb la presentació d’una “novel·la sobre la Revolució de Mèxic” i una entrevista oral a Madrid.

  Durant més i mig compartirà experiències i vivències amb 300 companys de 53 països diferents, tenint l’oportunitat de visitar Mèxic, on coneixeran els secrets de la  civilització Maia a través del “Camins Blancs Maies” en la península del Yucatán. Continuaran el seu periple visitant Lisboa i com no, es guanyaran el Jubileu fent el Camí de Santiago.

 Desitgem tota la sort a Cèlia i que gaudisca d’esta experiència única.

 alt
Cèlia Pons Castelló