SEMANA SOLIDARIA – GRÀCIAS

Queremos agradecer vuestra participación y colaboración en todos los actos preparados para la semana solidaria. Vuestro entusiasmo ha seguido dando vida al Centro y  sobre todo ha concienciado a vuestras hijas e hijos con otras realidades de nuestra sociedad.

 El importe recaudado ha sido de 1724 Euros. La ONG InteRed, gestionará esta cantidad con varios proyectos en Guinea Ecuatorial.

 

  SETMANA SOLIDÀRIA – GRÀCIES

 Volem agrair la vostra participació i col·laboració en tots els actes preparats per a la setmana solidària. El vostre entusiasme ha continuat donant vida al Centre i  sobretot ha conscienciat els vostres filles i fills amb altres realitats de la nostra societat.

 L’import recaptat ha sigut de 1724 Euros. La ONG InteRed, gestionarà esta quantitat amb diversos projectes a Guinea Equatorial.