Rostida de Sant Antoni
Com tots els anys, el nostre Centre continua mantenint les tradicions. I enguany no podia ser menys i hem fet la “Rostida de Sant Antoni”.

 Els alumnes d’Infantil i Primària van realitzar el seu rostida en el pati del Cole. No sabem que deuen tindre estes llonganisses màgiques que tots les van trobar saboroses. Fotos

 Els majors de Secundària van acudir, com és habitual, al paratge del Preventori. Encara que el vent ens va impedir fer foc, la jornada va resultar divertida. Per primera vegada tots els alumnes de primer cicle de secundària van pujar a la creu. Fotos
alt
A continuación texto en castellano

Rostida de Sant Antoni
Como Todos los años, nuestro Centro sigue manteniendo las tradiciones. Y éste año no podía ser menos y hemos hecho la “Rostida de Sant Antoni”.
 
Las alumnas y alumnos de Infantil y Primaria realizaron su rustida en el patio del Cole. No sabemos que deben de tener estas longanizas mágicas que  todos las encontraron sabrosas.
 
Los mayores de Secundaria acudieron, como viene siendo habitual, al paraje del Preventorio. Aunque el viento nos impidió hacer fuego, la jornada resultó divertida. Por primera vez todos los alumnos de primer ciclo de secundaria subieron a la cruz.